Visoko kakovostno strojno poliranje vozil

Če želite vašemu jeklenemu konjičku privoščiti res najboljše, vam priporočamo poliranje po sistemu "POLI". S tem dosežemo maksimalno zaščito ter neverjeten sijaj.

NAŠI PAKETI

Paketna ponudba za vsakogar

Da bi ustregli širokemu krogu strank, vam ponujamo različne pakete poliranja, od osnovnega enostopenjskega poliranja do zahtevnih korekcij s predhodnim brušenjem ter keramično zaščito.

 

Profesionalno poliranje vozil

Lak na vozilu z leti izgubi sijaj, prav tako se pojavijo tudi razne poškodbe zaradi neprevidnega pranja vozila ali zaradi drugih okoliščin.

Pri poliranju uporabljamo paste priznanih proizvajalcev, ki prask ne zakrivajo, ampak jih s pravilno tehniko poliranja trajno odstranijo in vozilu čist in globok sijaj - brez nepravilnosti in hologramov.

 

Paketi poliranja

 
Že naš najosnovnejši paket bo vašemu vozilu povrnil sijaj. Za bolj zahtevne lastnike pa ponujamo še dva dodatna paketa.
 
PAKETI

POLI 1

Obnovitev sijaja
Trajanje: 10 ur
od 200 € + DDV

Paket priporočamo vsem, ki želijo za malo denarja obnoviti sijaj vašega vozila. Poliranje je enostopenjsko in zato tudi cenovno prijazno. Vašemu vozilu bo povrnilo lesk in odstranilo manjše praske v laku. V paket je vključeno tudi končno voskanje vozila.

POLI 2

Poliranje
Trajanje: 15-20 ur
od 380 € + DDV

Najpogosteje izbran paket poliranja. Vašemu vozilu se temeljito posvetimo, saj ga spoliramo v dveh stopnjah. Prva, groba stopnja, poskrbi za zelo dobro korekcijo poškodb, druga pa za super končni izgled in sijaj. Korekcija poškodb pri tem paketu je odvisna od stanja laka, doseže pa vsaj 70 % izboljšanje. Paket ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo končnega izgleda.

POLI 3

Premium
Trajanje: 30-35 ur
od 500 € + DDV

Paket za najboljšo možno storitev z najboljšim rezulatom. Posvetimo se prav vsaki praski in se po potrebi poslužiemo tudi brušenja laka, da bo vozilo na koncu popolnoma brez poškodb. Večstopenjsko poliranje zagotavlja najboljšo možno korekcijo poškodb, popolno gladkost ter neverjeten sijaj. Različne poškodbe, ki so lak in barvo odstranile, popravimo s korekturnim sredstvom, ki ga pripravimo posebej za vaše vozilo. Saniramo tudi poškodbe od kamenčkov, ki bodo precej manj opazne, vozila pa vam ne bo potrebno lakirati.

Zagotovljena kakovost in neverjeten sijaj

Vsako vozilo po poliranju tudi zaščitimo z zaščitnim premazom, zato bo vozilo popoln izgled ohranilo čim dlje.

Za še večjo obstojnost vam nudimo tudi čistilna oz. pralna sredstva latne blagovne znamke. Zagotavljamo vam, da boste z našim delom izjemno zadovoljni, ne glede na to ali se boste odločili le za obnovo sijaja ali za zahtevnejše poliranje. Rezultati bodo odlični, trajni in brez nepravilnosti oz. hologramov.  Poliranje vozil spada med našo najstarejšo dejavnost.

Poliranje vozil - povrnitev globinskega odseva barve

Povrnitev globinskega odseva barve

Lak s časom in z uporabo izgubi sijaj, kar je opazno pri dobri svetlobi. S poliranjem lak očistimo in mu povrnemo sijaj brez tanjšanja debeline laka.

Obnova kromiranih površin

Obnova kromiranih površin

Tudi intenzivneje izpostavljenim delom (izpušne cevi, rollbarji, letvice), ki niso lakirani, se z ustreznimi tehnikami lahko bistveno izboljša stanje.

Poliranje - poškodbe od uporabe

Sanacija poškodb od uporabe

Pogosto uporabljeni predeli (kljuke,  vrata, odbijači) so še posebej izpostavljeni mehanskim poškodbam, ki jih z namenskim poliranjem odlično saniramo.