Pomlajevalni in obnovitveni postopki

Uspešno odpravljanje posledic uporabe in staranja: popravilo globljih prask brez barvanja, obnova žarometov, usnja in plastičnih delov.

STARO > NOVO

Ko staro postane spet novo

Z ustreznimi in s preverjenimi postopki izvajamo obnovitvene tehnike dotrajanih ali poškodovanih delov, s čimer vozilu povrnemo mladostni videz in/ali prvotno funkcionalnost.

 

Obnova žarometov

Zakaj se odločiti za obnovitvene tehnike?

  • Žarometi bodo dobili prvotno svetilnost
  • Pobarvani plastični deli bodo vozilo pomladili
  • Manj vidne razpoke na usnjenih površinah
  • Vozilo ostane v originalni barvi
  • 2-letna garancija na storitev

Uspešna borba proti času

 

Kot vsaka stvar, so tudi avtomobilske komponente podvrženju staranju in uporabi. Nudimo kakovostno obnovo žarometov, ki lučem povrne prvoten izgled in funkcionalnost.

Vsako usnje je pobarvano, zato se z leti pojavijo sledi obrabe, razbarvanosti. Izvajamo manjša popravila in barvanje usnja, s katerimi bistveno izboljšamo videz.

Saniramo tudi večino poškodb, kjer poškodba ni bila tako huda, da bi predrla vrhnji sloj barve oz. laka.

Tri preverjene tehnike

Verjamemo, da slike povedo dovolj.

Popravilo globljih prask na laku brez barvanja

Popravilo globjih prask

Postopek saniranja poškodbe zajema vodno brušenje ter večkratno poliranje, da iz laka odstranimo vse nepravilnosti. Pogoste so tudi poškodbe laka zaradi čiščenja vozila z grobimi gobicami. Tudi te lahko praktično v vseh primerih odstranimo, vozilu pa povrnemo prvotni sijaj. Pri tem seveda priporočamo nanos dodatne zaščite.

Obnova žarometov z zaščito in 2-letno garancijo

Obnova žarometov

Sodobna vozila so opremljena s plastičnimi žarometi, ki zaradi zunanjih vplivov pobledijo in porumenijo. Temeljita obnova ne zajema le poliranja, ampak tudi brušenje. Oboje poteka v več stopnjah, na  koncu pa za dolgo obstojnost nanesemo tudi ustrezno zaščito, ki steklom nudila dolgoročno zaščito. Na obnovo žarometov ponujamo 2 leti garancije.

Obnova usnja s posebnim sistemom barvanja Colourlock

Obnova usnja in plastik

Usnje in plastike popravljamo in barvamo, s čimer lahko poškodbe (ali luščenje)  učinkovito popravimo. Uporabljamo svetovno znani sistem Colourlock s postopkom, ki je enak originalnemu barvanju. Barvo individualno namešamo direktno po vzorcu in tako zagotovimo neopazno ujemanje.