Vsestransko čistilo A-Z (All Purpose Cleaner)

7,90 

Učinkovito vsestransko čistilo v koncentratu, ki ga uporabimo, kadar želimo večjo moč čiščenja, kot jo dosežemo z že pripravljenimi namenskimi čistili.

Opis

A-Z APC blagovne znamke CarShineFactory je močno vsestransko čistilo v koncentratu, ki ga uporabimo za večjo moč čiščenja od tiste, ki jo dosežemo z že pripravljenimi namenskimi čistili. Kot je razvidno iz imena, lahko A-Z APC (All Purpose Cleaner) uporabimo za praktično vsakršno čiščenje notranjosti in zunanjosti vozil. Z njim je čiščenje tekstilnih, plastičnih, gumijastih in plastičnih delov na zunanjosti vozila pravzaprav zelo enostavno in efektivno. Velika prednost je nedvomno to, da za sabo ne pušča sledi.

A-Z APC je koncentrat, zato lahko sami določimo želeno moč čiščenja in tako najbolj učinkovito očistimo tisti del, ki je najbolj potreben čiščenja. Svež vonj in odličen brez mastnega videza na plastičnih in gumijastih delih pa sta še dodatna pika na i, ki ga boste dosegli z vsestranskim čistilom A-Z APC.

Navodila za uporabo: Pred uporabo plastenko dobro pretresite. V ustrezno plastenko glede na želeno moč čiščenja zmešajte primeren koncentrat. Poškropite površino in jo očistite s pomočjo pripomočkov za čiščenje. Kot pripomoček za čiščenje za najboljše rezultate priporočamo uporabo Carshinefactory čopičov ali Scruberja.

Količina: 500 ml