PoliGlob Booster

25,00 40,00 

PoliGlob Booster je hidrofobičen zaščitni premaz nove generacije za vse zunanje površine z dodanimi Graphene nanodelci. S tem povrnemo učinek odtekanja vode.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

PoliGlob Booster je inovativen zaščitni premaz nove generacije za vse zunanje površine z dodanimi Graphene nanodelci. Zahvaljujoč nanodelcem Graphena ta premaz ustvari več sijaja, je bolj obstojen in voda bolj odteka kot pri drugih quick detailerjih in zaščitnih premazih v spreju.

Odlične hidrofobne lastnosti, lotus samočistilni učinek, ekstremni sijaj, gladka površina, UV zaščita po nanosu in obstojnost pomenijo, da lahko PoliGlob Booster uporabimo kot samostojni zaščitni premaz ali pa ga preprosto uporabimo kot osvežitev predhodno nanešenega keramičnega premaza, ki mu s tem povrnemo učinek odtekanja vode. Z enim nanosom lahko ob optimalnih pogojih dosežemo obstojnost tudi do 12 mesecev. PoliGlob Booster je uporabnikom prijazen premaz, saj je nanos preprost. Lahko ga uporabimo na vseh barvnih, kromiranih, plastičnih in steklenih površinah (razen na prednjem steklu). PoliGlob Booster lahko kot top up uporabimo na vseh predhodno nanešenih keramičnih in drugih premazih ne glede na proizvajalca.

Količina: 250 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

250 ml, 500 ml