Globinsko čiščenje. Podoživite občutek novega.

Umazanije, ki se nabira skozi leta uporabe, redno sesanje ne odstrani. Madeži, polite tekočine, trdovratna umazanija in vsa ostala nesnaga se lahko popoloma očisti z globinskim čiščenjem vozila.

NAŠI PAKETI

Temeljito čiščenje celotnega vozila

Globinsko čiščenje ne zajema le sedežev in tepihov, ampak čiščenje celotnega vozila. Ste kdaj pogledali, kakšne so sedežna vodila, stebrički, stikala, strop v vozilu, ročke za držanje? Vse to bo po našem čiščenju spet kot novo.

 

 

Globinsko čiščenje vozil

Globinsko čiščenje izvajamo z ekstrakcijskim sesalcem in s kakovostnimi čistili. S posebnim načinom čiščenja omogočimo, da je vozilo kar se da hitro suho.

Ekstrakcijski sesalec obenem izpira in sesa, kar omogoča manjše močenje oblazinjenih delov, zato je vozilo ob lepih vremenskih razmerah suho že v nekaj urah. Kadar nam vreme ni naklonjeno, vozilo posušimo z razvlažilcem ne glede na razmere ali letni čas. Vozilo tako vselej prevzamete suho.

 

Paketi čiščenja

 
Pri čiščenjih si prizadevamo ponuditi najvišji nivo natančnosti in kakovosti, zato si za vaše vozilo vzamemo čas, saj le tako lahko očistimo prav vse kotičke v vozilu. V povprečju traja čiščenje vozila 2 dni.
 
PAKETI

GLOB 1

Osnovno čiščenje
Trajanje: 4 ure
ca. 80 € + DDV

V tem paketu izvedemo sesanje celotnega vozila in globinsko čiščenje vseh sedežev.

GLOB 2

Sesanje + čiščenje
Trajanje: 6 ur
ca. 120 € + DDV

Paket zajema globinsko čiščenje sedežev, sesanje celotnega vozila, brisanje prahu ter čiščenje stekel.

GLOB 3

Premium
Trajanje: 20 ur
ca. 200 € + DDV

Popolno čiščenje notranjosti vozila, kjer očistimo vsak kotiček (tudi med vrati) in poskrbimo, da bo vozilo spet kot novo. Vsebuje sesanje vozila, globinsko čiščenje sedežev, tal, pritljažnega prostora, vratnih tapet in stropa. Očistimo tudi stekla, armaturno ploščo in ostale plastike v vozilu. Vključeno je tudi zunanje ročno pranje vozila, voskanje in sušenje notranjosti z razvlažilcem.

Povrnitev v stanje novega

Z ustreznimi tehnikami je mogoče doseči osupljive rezultate in lastniku omogočiti, da podoživi stanje novega vozila.

Čiščenje usnjenih sedežev

Najbolj obremenjen del notranjosti, ki pogosto nosi posledice različnih tipov oblačil. Poleg čiščenja nudimo tudi sanacijo mehanskih poškodb.

čiščenje plastičnih površin

Čiščenje plastičnih površin

Izpostavljeni plastični deli še posebej terjajo temeljito obravnavo in specialna čistila, da se jim povrneta sijaj in globoka črnina.

globinsko čiščenje tapet in tekstilnih oblog

Globinsko čiščenje tapet in oblog

Tudi vratne obloge iz usnja ali blaga so zaradi vsakodnevne uporabe podvržene veliko umazaniji. S pravim pristopom lahko postanejo kot nove.