1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Razlika pred in po čiščenju
  • Globinsko očiščeno vozilo BMW
  • Očiščeno vozilo
  • Delno očiščeno, delno neočiščeno
  • Očiščeno vozilo
Previous
Next

Globinsko čiščenje

V vsakem vozilu se z leti nabere umazanija, ki jo navadno sesanje ne odstrani. Madeži, polite tekočine, trdovratna umazanija in vsa ostala nesnaga, ki je nastala v vozilu, je lahko odstranjena z globinskim čiščenjem vozila. Poliglob vam vse našteno z veseljem odstrani.

Ker z uporabo ekstrakcijskega sesalca in kvalitetnih čistil občutno zmanjšamo močenje vozila, je le to ob lepem vremenu suhu že v nekaj urah.

Vsem našim strankam priporočamo paket Glob3, kjer se bomo vašemu vozilu res temeljito posvetili in očistili prav vsak, še tako skrit, kotiček. To pomeni, da vam očistimo vse od stropa, ročk za držanje, stebričkov, armature, vse do sedežnih sank  in seveda samih sedežev, tal in vratnih ter ostalih tapet v vozilu. Skratka, vse, da bo vašo vozilo spet sijalo kot novo.

Če pa kljub temu ne želite kompletnega čiščenja, smo za vas pripravili še dva paketa, seveda pa obstaja možnost dogovora tudi za kombinacije po vaši želji.


Paketi globinskega čiščenja so:

GLOB 1

Paket zajema globinsko čiščenje vseh sedežev v vozilu.

Časovno 3-4h

 

GLOB 2

Paket zajema sesanje celotnega vozila, ter globinsko čiščenje vseh sedežev.

Časovno 5h

 

GLOB 3

Paket zajema popolno čiščenje notranjosti vozila. Vsebuje sesanje vozila, globinsko čiščenje sedežev, tal, pritljažnega prostora, vratnih tapet in stropa. Očistimo tudi stekla, armaturno ploščo in ostale plastike v vozilu.

Časovno 8h

 
 
   
   
Follow Us On Twitter - Image
Facebook Image